Wie ben ik?

Ik ben Aaron Mirck, schrijver, spreker en denker over technologie. Ik schrijf boeken en spreek over de invloed van technologie op ons dagelijks leven. Mijn laatste boek is Niet appen tijdens het eten, een moderne etiquette-gids.

Wat lees je hier?

Elke twee weken stuur ik je een nieuwsbrief met opvallend nieuws en tips hoe je minder dom omgaat met slimme technologie. Ontdek tips voor minder schermtijd, leer of AI je werk over neemt en hoe je effectiever werkt. Over bezorgschaamte, slimmer werken, het social media-dieet, tech-etiquette en meer van zulks.

Belangrijk

Voorkom dat mijn nieuwsbrief in je spamfolder terechtkomt. Hoe? Door mijn nieuwsbrief aan te vinken als gewenste mail.

Meer weten? Bezoek mijn site of stuur me een mailtje.

Subscribe to Technologie: voorbij de hype

Meld je aan voor mijn nieuwsbrief en ontdek hoe tech ons werk en leven verandert Ontvang elke twee weken een kritische en positieve nieuwsbrief 'Technologie: voorbij de hype', waarin je het verhaal achter het verhaal ontdekt over AI, tech en schermtijd.

People

Ik ben founder van Aandachtswerk, auteur en TEDx-spreker over (bewuster omgaan met) technologie. In deze tweewekelijkse nieuwsbrief vind je verfrissende inzichten over technologie en de toekomst en handige tips om je aandacht beter te managen.